Portofoliu

H Pipera Lake

H Pipera Lake

H Pipera Lake este un amplu proiect rezidențial dezvoltat de Hagag Development Europe. Amplasat in apropierea mall-ului din Pipera, cu acces facil către centru, complexul oferă toate exigentele clienților actuali. Proiectul este compus din 17 imobile, parcare, spatii verzi special amenajate si locuri de joaca pentru copii.
CONRAD CONSINSTAL S.R.L. a finalizat construcția a 5 imobile rezidențiale, cu un regim de înălțime de S+P+6E+7E retras, și în dezvoltarea de anexe, rețele tehnico-edilitare în incintă, stație pompare și amenajare exterioara
Depozit WDP–Almăj, Dolj

Depozit WDP–Almăj, Dolj

Am finalizat lucrările de instalații la spațiul logistic aparținând WDP, dezvoltator de spații logistice şi industriale cu capital belgian, respectiv la un depozit cu suprafața de 58.000 mp, in localitatea Almăj, județul Dolj.
Luxuria Domenii Residence

Luxuria Domenii Residence

LUXURIA DOMENII Residence este un complex rezidențial modern si exclusivist, dezvoltat de BERGAMOT DEVELOPMENTS SRL.
Compania noastră a finalizat doua clădiri din complex, care insumeaza 130 de apartamente, cu un regim de înălțime de 2S+P+8E+ET, respectiv de 2S+P+10E+E11 Duplex+ET. Proiectul include parcaje subterane și supraterane, spatii comerciale, drumuri, puncte de control acces, case ventilație, închidere rampe auto, iluminat exterior, garduri decorative, amenajări spatii verzi, racorduri utilități, posturi trafo, generator, rezervor colectare ape pluviale. Suprafața desfășurata este de 14142.75 mp.
Win Herăstrău

Win Herăstrău

Ne aflam in faza de finalizare a proiectului WIN Herăstrău - un ansamblu imobiliar exclusivist, situat în partea de nord a capitalei – cartierul Șoseaua Nordului. Include 5 clădiri (2S+DS+P+5E) cu apartamente cu câte 2-5 camere și oferă, prin toate componentele sale, confort, siguranță, funcționalitate și frumusețe.
DIMRI West Tower

DIMRI West Tower

Am asigurat managementul execuției instalațiilor a trei imobile precum si execuția instalațiilor complexului comercial din compunerea ansamblului. Proiectul DIMRI West Tower este situat pe strada Prelungirea Ghencea, sector 6, București. Execuția a fost începuta in luna noiembrie 2017. Proiectul este compus din trei imobile rezidențiale având fiecare un regim de înălțime S+P+ 11E, cu suprafața totala construita 27.000 mp precum si un centru comercial.
Greenfield Residence

Greenfield Residence

Am finalizat execuția instalațiilor unui imobil din compunerea ansamblului. Proiectul Greenfield Residence este situat in București, Sector 1, Drumul Pădurea Neagra nr.2A într-o locație care se îmbină perfect cu natura.
Complex Rezidențial Central

Complex Rezidențial Central

Am asigurat managementul execuției instalațiilor aferente proiectului Central - complex rezidențial de amploare din București, situat pe str. Vasile Lascăr, la nr. 216-218. Central este un proiect de amploare care include șase clădiri cu cate 6 -10 etaje. Proiectul a fost finalizat in anul 2020. Complexul imobiliar cuprinde studiouri și apartamente de 2 și 3 camere, locuri de parcare, spatii comerciale, grădinița, curățătorie pentru haine, supermarket.
The Ivy

The Ivy

Am finalizat instalațiile din cadrul infrastructurii și executam managementul instalatiilor acestui superb complex rezidențial situat pe strada Jandarmeriei din București (zona Băneasa). Ivy este un proiect asociat cu aerul curat și cu frumusețea pădurii vecine, conectat la centrul orașului și zonele de business.
Stejarii – Clubul Rezidențial

Stejarii – Clubul Rezidențial

Am finalizat instalațiile aferente infrastructurii ansamblului Stejarii Clubul Rezidential, care este un proiect al grupului de companii Tiriac Imobiliare care activeaza pe piata imobiliara, parte a Tiriac Holdings. Proiectul este situat în strada Jandarmeriei nr.14 din București (zona Baneasa), cuprinde construcții unice și înglobeaza tehnologii de ultimă generație.